Їм кажи - не кажи

______________________________________НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ_________________________________

         Одним з наслідків застосування сучасних інформаційних технологій (СІТ) стало те, що нам важко пояснити опонентам хто ми такі і що є наша історія. Тут вже не достатньо ні законів логіки, ні аргументів, бо та кількість маніпуляцій, що впливає на наших опонентів (громадянин України, РФ чи будь-кого) затьмарює/вимикає здоровий глузд пересічного обивателя. Та так себе можуть поводити люди й більш розвинуті ніж середньостатистичний громадянин.

         Пояснення таке, що ЗОМБОВАНИМ БУТИ ЗРУЧНО. Про таку мінімізацію енергоспоживання мозок і не мріяв! Життя таких людей щасливе й умови цілком сприятливі щоб пити «піво» і ТУПО СПОЖИВАТИ. В природі завжди є консументи, і є продуценти. Це природно. Інакше бути не може.

         І тут важко звинувачувати простих людей й, на мій погляд, не слід цього робити. Оскільки така «точка зрєнія» і «абществєнноє мнєніє», що панує в інформаційному просторі цих людей – це просто спосіб виживання, гарантія спокою та гармонія зі споконвічною брехнею. Без цих поглядів людські уми потраплять в пекло й будуть свідчити про поразку, якої вони ой як не хочуть.

                                         Чому така зневага й нелюбов

                                         До нас луна з російської оселі?

                                         Бо їх привчили: все це – їхні землі,

                                         В які хохол хто зна чого прийшов.

                                         (Віталій Іващенко)

 

         Хоч ти людині поганого нічого не робив, ти просто не такий і не тих поглядівта й мова в тебе якась не зрозуміла; ти «хахол» чи «бандеравєц»; ти хто завгодно, але правди за тобою немає й апріорі бути не може, бо ТЕБЕ Ж ЗОМБУВАЛИ«АМЄРІКОСИ»! До того ж людина, що так «вважає», пихато називає «свідомасть» хворобою, а тебе «свідомістом». Можливо пращури цього манкурта, щонайменше, говорили українською, жили в Курській, Воронезькій, Ростовській області чи на Кубані. Та кого це вже хвилює.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте